EB team
Meidän maailmassa pienistä asioista muodostuu kokonaisuus. Tästä syystä jokainen yksityiskohta on merkittävä ja me otamme kokonaisuuden huomioon.
Egor Boksha
Perustaja, Parturi - stylisti
Intohimo tätä alaa kohtaan vei aikoinaan minulta jalat alta, mikä vuosien jälkeen osoitti valintani oikeaksi. Minun ajatusmaailmassani parturointi on paljon muutakin kuin vain ''saada hiukset lyhyemmäksi''. Tämä on tosimiesten rentoutumishetki, jossa on mahdollista viettää laatuaikaa, sekä tarvittaessa saada näkökulmaa asiaan kuin asiaan.
Oma bravuurini: Keskipitkät mallit ja mallinmuutokset.
Huom! muistathan näihin palveluihin varata pidemmän ajan (45min).
Kiinnostuksen kohteeni: Bisnes, sijoittaminen, kalastus, golffi, futis, hyvä olut, sekä matkustaminen.
Mottoni: ''Don't be serious in life but take life seriously''.
Sonja Salonen
Parturi - kampaaja
Tsau! Mä oon Sonja ja olen ollut EB Hair:issa alusta lähtien.
Jo pienenä tiesin, että musta tulee joskus vielä kampaaja ja niinhän siinä kävi. Tänä päivänä teen juuri sitä mitä rakastan.
Erikoisosaamistani ovat erityisesti luonnolliset raidoitustyöt sekä isot värinmuutosprojektit. Toteutan myös intohimolla ja taidolla tarkat sekä räätälöidyt hiustenleikkaukset. Tervetuloa rentoutumaan penkkiini!
Voit tutustua lisää mun hiustöihin Instagramissa @tmisonjasalonen
Benjamin Karmi
Parturi - stylisti
Hey!
My name is Benjamin and i'm a certified barber!
Since I was a young boy I always took extra care of my hair and tried the newest hairstyles that I could find.
So now when I look back at it I think I was born to be a barber!
I also love fashion and tattoos and would like to combine it all someday!
Let us together find the perfect hairstyle for you! See you at EB Hair!
Elli Mäki
Parturi - kampaaja
Hei!
Tässä työssä mulle tärkeää on tehdä jokainen asiakas niin hyvin kun mä voin. Osaan laajasti kaikkea mutta vaalennukset ja parturi työt ovat vahvuuteni. Tuttava piirissäni mä oon se joka laittaa intohimolla kaikkien hiukset kuntoon ennen ulos lähtöä ja jatkan samaan malliin myös täällä. Tervetuloa EBHairiin!
Kerttu
Parturi-kampaaja (opiskelija)
Moikka, Nimeni on Kerttu. Olen parturi-kampaaja, tällä hetkellä opiskelija, mutta näillä näkymillä valmistun jo alkuvuodesta (2023).
Olen ollut kampaamo puolella jo vuoden ajan ja olen päässyt tekemään myös isompiakin mallinmuutoksia. Osaamiseen kuulu; laaja osaaminen värjäämisessä sekä hallitsen erillaisia hiustenleikkaus teknikoita.
Kehittyminen on priorisoinnissani ykkönen. Seuraan jatkuvasti sometrendejä ja hiusalan ammattilaisten koulutuksia ympäri maailmaa. Tärkeintä minulle on kuitenkin luoda asiakkaalle hiukset joihin juuri hän on tyytyväinen, tämä tuo minulle suuren ilon ja onnistumisen tunteen. 🤍
Sinä?
Parturi-kampaaja
Oletko vailla työpaikkaa?
Nyt olisi tarjolla töitä yhdelle huippu tyypille EB Hair liikkeestä, Töölön sydämestä!
January, 2019
Tarina
Meidän maailmassa pienistä asioista muodostuu kokonaisuus. Tästä syystä jokainen yksityiskohta on merkittävä ja me otamme kokonaisuuden huomioon.

Hyvin ja oikein leikattu tukka ei vain näytä hyvältä. Se myös tuntuu hyvältä. Se on fiilis, mikä heijastuu niin ulkoisesti, kuin sisäisesti.

Meidän tavoitteena on pitkäaikaiset asiakassuhteet. Näin opimme tuntemaan toisemme ja leikkaamisesta tulee entistä laadukkaampaa ja hauskempaa. Meillä voit tuntea olosi rentoutuneeksi ja ennen kaikkea luottaa käsiimme.

Andrei Koivumäki on yksi yrityksen perustajajäsenistä ja hänen tehtävään kuuluu mm. oikean yrityskulttuurin luominen sekä luoda prosessit, jotka asiakkaat haluaisivat omaan parturi-kampaamoon. Hän on tarkka pienistä yksityiskohdista ja mikään ei saa koskaan olla "sinneppäin".

Egor Boksha on yrityksen sydän ja hänen tehtävänä on olla pelikentällä sekä tarjota asiakkaille Suomen parasta ja rennointa palvelua laadusta tinkimättä.

Maksimilian Timofeev on yrityksen koneisto ja hän valvoo jokaista prosessia sekä kehittää innovatiivisesti yrityksen toimintaa keksimällä mitä ihmeellisimpiä keinoja, joilla saadaan helpotettua jokaista työvaihetta ja tehtyä siitä niin kustannustehokkaampi, kuin myös miellyttävämpi ja laadukkaampi.

Hiukset on tunne ja fiilis, joka näkyy ja loistaa ulospäin, kun ne on leikattu oikein. Me emme tyydy keskitasoon ja asiakas on meillä joka ikinen päivä keskiössä. #befresh kanssamme!