EB team
Meidän maailmassa pienistä asioista muodostuu kokonaisuus. Tästä syystä jokainen yksityiskohta on merkittävä ja me otamme kokonaisuuden huomioon.
 • Egor Boksha
  Perustaja, Parturi - stylisti
  Intohimo tätä alaa kohtaan vei aikoinaan minulta jalat alta, mikä vuosien jälkeen osoitti valintani oikeaksi. Minun ajatusmaailmassani parturointi on paljon muutakin kuin vain ''saada hiukset lyhyemmäksi''. Tämä on tosimiesten rentoutumishetki, jossa on mahdollista viettää laatuaikaa, sekä tarvittaessa saada näkökulmaa asiaan kuin asiaan.
  Oma bravuurini: Keskipitkät mallit ja mallinmuutokset.
  Huom! muistathan näihin palveluihin varata pidemmän ajan (45min).
  Kiinnostuksen kohteeni: Bisnes, sijoittaminen, kalastus, golffi, futis, hyvä olut, sekä matkustaminen.
  Mottoni: ''Don't be serious in life but take life seriously''.
 • Benjamin Karmi
  Parturi - stylisti
  Hey!
  My name is Benjamin and i'm a certified barber!
  Since I was a young boy I always took extra care of my hair and tried the newest hairstyles that I could find.
  So now when I look back at it I think I was born to be a barber!
  I also love fashion and tattoos and would like to combine it all someday!
  Let us together find the perfect hairstyle for you! See you at EB Hair!
 • Sinä?
  Parturi-kampaaja
  Oletko vailla työpaikkaa?
  Nyt olisi tarjolla töitä yhdelle huippu tyypille EB Hair liikkeestä, Töölön sydämestä!
January, 2019
Tarina
Meidän maailmassa pienistä asioista muodostuu kokonaisuus. Tästä syystä jokainen yksityiskohta on merkittävä ja me otamme kokonaisuuden huomioon.

Hyvin ja oikein leikattu tukka ei vain näytä hyvältä. Se myös tuntuu hyvältä. Se on fiilis, mikä heijastuu niin ulkoisesti, kuin sisäisesti.

Meidän tavoitteena on pitkäaikaiset asiakassuhteet. Näin opimme tuntemaan toisemme ja leikkaamisesta tulee entistä laadukkaampaa ja hauskempaa. Meillä voit tuntea olosi rentoutuneeksi ja ennen kaikkea luottaa käsiimme.

Andrei Koivumäki on yksi yrityksen perustajajäsenistä ja hänen tehtävään kuuluu mm. oikean yrityskulttuurin luominen sekä luoda prosessit, jotka asiakkaat haluaisivat omaan parturi-kampaamoon. Hän on tarkka pienistä yksityiskohdista ja mikään ei saa koskaan olla "sinneppäin".

Egor Boksha on yrityksen sydän ja hänen tehtävänä on olla pelikentällä sekä tarjota asiakkaille Suomen parasta ja rennointa palvelua laadusta tinkimättä.

Maksimilian Timofeev on yrityksen koneisto ja hän valvoo jokaista prosessia sekä kehittää innovatiivisesti yrityksen toimintaa keksimällä mitä ihmeellisimpiä keinoja, joilla saadaan helpotettua jokaista työvaihetta ja tehtyä siitä niin kustannustehokkaampi, kuin myös miellyttävämpi ja laadukkaampi.

Hiukset on tunne ja fiilis, joka näkyy ja loistaa ulospäin, kun ne on leikattu oikein. Me emme tyydy keskitasoon ja asiakas on meillä joka ikinen päivä keskiössä. #befresh kanssamme!