Arvostelut
Jokainen asiakaspalaute on meille tärkeä sekä kiitollisuuden merkkinä että työkaluna palveluidemme kehityksessä. Antamalla meille asiakaspalautetta voit auttaa meitä pysymään kehityksessä ajantasalla.
Sini S
Multicolor & Cut (Long) tekijänä Sonja
Ymmärsi heti millaista lookkia halusin, vaikka millimetrejä en entuudestaan muistanut. Hyviä parannusvinkkejä tukkaan. Lisäksi teki varmasti enemmän kuin olisi tarvinnut viimeistelyn kanssa. 5/5.

Ville S

Parturileikkaus tekijänä Egor
Jokaisella käynnillä tulos ollut erittäin onnistunut ja Egor on leikkannut aina juuri mieleiseni mallin. Joustava ja ystävällinen palvelu. Oma suosikkini Helsingin liikkeistä.
Anne-Maria K
Moniväri (keskipitkät) tekijänä Sonja
Aivan mielettömän ihana kampaaja! Oon ehkä vuosia haaveillu tästä mallista, jonka hän vain nipsnaps yhtäkkiä taikoi. Ja antoi vinkkejä. Tulen toistekin!
Ville Arponen
Parturileikkaus tekijänä Egor
Parta ja hiukset kuntoon, from hobo to boho
Joonas J
Parturileikkaus tekijänä Sonja
Viihtyisä paikka manskun varrella. Lopputulos oli sitä mitä toivoin. Siistiä jälkeä ja ammattitaitoista palvelua asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Tulen toistekin.
Sini L
Moniväri ja leikkaus extrapitkät tekijänä Sonja
Sonja ymmärsi heti sen mitä kaipaan hiuksilleni. Upea tulos, mahtavaa palvelua, ymmärtäväinen ja asiansa osaava ammattilainen, jonka seurassa viihtyi tunteja. Tulen käymään uudestaan! 👌🏻😊 Kiitos vielä hienosta tukasta ja kivasta käynnistä!
Antti I
Parturileikkaus tekijänä Egor
Egor takes care of business. Klassinen herrasmiestyyli jakauksineen hoitui varmalla otteella ja kaupan päälle hyvää lätinää trendeistä ja eri hiustuotteista.
Ammattilainen asialla ja tosi ystävällinen palvelu, suosittelen!
Paula L., ⭐⭐⭐⭐⭐
Kampaamoleikkaus tekijänä Sonja
Täydellistä jälkeä taas kerran! Sonja on ollut mun luottokampaaja jo vuosia enkä muualle menisi mistään hinnasta.
Taru L., ⭐⭐⭐⭐⭐
Multicolor & Cut (Long) tekijänä Sonja
Ystävällinen ja huolellinen palvelu, lopputulos oli mieleinen! Suosittelen 😊
Laura T., ⭐⭐⭐⭐⭐
Kampaamoleikkaus tekijänä Sonja
Erittäin tyytyväinen lopputulokseen! Iso iso suositus!
Karoliina V., ⭐⭐⭐⭐⭐
Moniväri (keskipitkät) tekijänä Sonja
Ihan täydellinen lopputulos joka kerta. Oon myös saanu paljon ehdotuksia ja uusia ideoita egorilta mitä kannattais kokeilla hiuksien kanssa, esim hiusten värjäys joka on onnistunu tosi hyvin. Suosittelen!
Santeri S., ⭐⭐⭐⭐⭐
Parturileikkaus tekijänä Egor
Monelle olen antanut mahdollisuuden käsitellä kuontaloani ja lähes yhtä usein olen joutunut kädenjälkeen jollain tasolla pettymään. Uutta parturia etsiessäni päätinkin lukemieni arvostelujen perusteella varata ajan Egorille. Vastaanotto liikkeeseen oli ystävällinen, ja kuunneltuaan toiveitani Egor saksi hiukset ripeästi ja varmoin ottein kondikseen. Lopputuloksena erittäin tyytyväinen asiakas. Suosittelen!
Ilkka S., ⭐⭐⭐⭐⭐
Parturileikkaus tekijänä Egor